Vampyrtenner

De er en måte vakre og vidunderlige skapninger, som med deres feilfri og forevig unge skikkelse driver rundt i mørket og på gamle slott. Men samtidig er de også utrolig skremmende og dødsensfarlige, for de lever av menneskeblod og søker etter måltider uten nåde, som de biter i med deres lange vampyrtenner. Ja, det er selvfølgelig vampyrene, vi snakker om.

Vampyrer er skremmende og fascinerende på en og samme gang, og det er ikke minst blitt bekreftet de seneste årene, der vi er blitt bombardert med fantastiske vampyrfortellinger i både filmer, TV og bøker. Vi elsker vampyrer! Så hvorfor ikke kle deg ut som en vampyr til neste karneval? Det viktigste du trenger til et vampyrkostyme er vampyrtenner, for så har du ganske fri mulighet for å dresse deg opp som du vil.

Vampyrtenner til alle typer av vampyr kostymer

Du kan kle deg i et klassisk og stereotypt Dracula-kostyme, som består av elegante og nesten kongelige klær i mørke eller lilla farger, gjerne med en kappe og stokk i handen. Eller du kan kle deg som en moderne vampyr som Edward Cullen, som går i ganske tidssvarende og moderne klær, men bak leppene hans gjemmer der seg skarpe og lange vampyrtenner. Du finner vampyrtenner i forskjellige størrelser til både voksne og barn på festli.no. Sjekk hele utvalget vårt ut på nettbutikken og la deg bli inspirert.