Utdrikningslag leker og pynt

Utdrikningslag? Bride to be? Åh åh. Denne sjansen må du ikke kaste bort. Det er nemlig den siste sjansen du har får at holde fest med den kommende brud eller brudgom innen han eller hun er blitt gift, og det er en anledning som behøver særdeles mye oppmerksomhet og fokus.

Mange liker at gjøre ekstra mye ut av denne fest, og et bride to be party er symbolet på friheten innen ekteskapet, og det skal utnyttes med utdrikningslag leker og en kjempe fest med alt hva der hører til av pynt, mat og gode venner. Noen venner finner på helt ekstreme utdrikningslag leker, der den kommende brud eller brudgommen skal teste sin frykt på gokartbanen, til fallskjerms utspring eller som musiker i et lydstudio.

Inspirasjon til nye og klassiske utdrikningslag leker

Det finnes masser av bra inspirasjon til utdrikningslag leker, og en quiz om den kommende mannen eller konen er også alltid kul at ha med på en utdrikningslag. Mange utdrikningslag får et tema, som vennene virkelig kan forberede, og dertil er det også lett at finne pynt og dekorasjoner til kveldens middag og valg av menu, for eksempel om temaet er Hawaii kan pynten være kokosnøtter og Hawaii-kranser, underholdningen kan være at lære bruden å danse hula hula og mat og drikke skal komme fra det Hawaiiske kjøkkenet.

Mulighetene er mange, men bruk dem med omhu, for du har bare en gang til å feire utdrikningslag for hver person. På festli.no finner du masse av inspirasjon til utdrikningslag. Lykke til!