Teatersminke og ansiktsmaling

Et større ansikt, eller et blodig sår eller kanskje katteaktige øyne? Det er nesten helt utrolig hva man kan endre og lage ved ansiktet sitt med teatersminke og teknikk. Du kan skape visuelle illusjoner om en mindre nese, en større munn eller male blødende sår med ansiktsmaling og teatersminke. Mulighetene er faktisk uendelige, men du trenger de riktige produktene og teknikk for å oppnå de beste resultatene.

Det er også spesielt viktig, at du tar hensyn til hvilke type produkter av ansiktsmaling du bruker, for huden din i ansiktet er veldig sensitivt og skal ikke utsettes for farlige eller voldsomme kjemikalier. Det kan være med til å ødelegge huden din eller gi deg allergi. Derfor er det skapt kvalitetsrik og skånsom teatersminke, som huden din tåler og som du ikke skal være nervøs for å bruke i ansiktet.

Skånsom ansiktsmaling

Teatersminke og ansiktsmaling til film er skapt med den hensikt å være så mild mod huden din som mulig uten å gå på kompromiss med de fantastiske egenskaper og effekter som sminke kan gjøre. Du kan derfor også bruke teatersminke og ansiktsmaling til trening der hjemme, så du kan bli riktig flink på at legge den perfekte sminken til neste outfit, utkledningsfest eller forestilling. Du kan også finne mer inspirasjon på hjemmesiden om hvordan man legger den beste teatersminken og finne tips og tricks til å ta hand om din ansiktsmaling.