Sykepleier og Leke kostymer og uniformer

Finns det en doktor til stede? Er det noen som trenger å få sjekket pulsen sin? Eller er det bare en, som har lyst på å blitt tatt godt vare på? Ja, det er nesten alltid bruk for en sykepleier eller leke, og det gjelder også temafester og karneval!

Her på festli.no finner du de fineste leke kostymer og sykepleier uniformer i både sexy utgaver og litt mer pene versjoner, for eksempel lange kirurg heldrakter eller lange sykepleier kjoler. Men det er ikke feil å si, at de fleste foretrekker det litt mer sexy sykepleier kostyme, som kanskje er en av de mest favorable kostymene når det gjelder å vise sin mest feminine og sexy siden av seg selv ut på.

Det er noe helt særlig ved den karakteriske sykepleier uniform i rødt og hvitt, som kombinerer en omsorgsfull personlighet med et frekt sinn. Sykepleie uniformene finner du her på festli.no til kvinner og jenter, og de finnes både i de klassiske farger, men også i andre farge kombinasjoner og modeller.

Sykepleier og leke kostymer til alle aldre

Vi har uniformer med og uten strømper, men du kan alltid tilsette ekstra tilbehør til dit kostymet ditt. Du finner for eksempel sykepleier luer, sykepleier strømpebukser og støvler og mye mer. Det finner selvfølgelig også et helt utvalg for menn i form av leke kostymer. Her finner du enten hvite eller blå doktor heldrakter eller uniformer, der det også er mulig å style antrekket opp med en masse kult tilbehør, for eksempel stetoskop eller ansiktsmaske. Det er også mulig å anskaffe leke luer til uniformen. Både sykepleier og leke kostymene finnes til voksne og barn. Se hele utvalget på festli.no sin nettbutikk.