Supergirl kostymer

Superhelter kommer i mange former og størrelser. Og kjønn! Hvem sa at superhelter bare var menn? Nei da, supergirls eksisterer også, og her på festli.no har vi et sprøtt utvalg av kule supergirl kostymer, der fremhever helten inni deg! Superheltuniverset er spekket med kvinner og supergirls.

Tenk bare på de klassiske kvinnelige superhelter som Wonder Woman i antrekket sitt med stjerner og røde støvler eller Catwoman i sin svarte kattedrakten. Eller tenk på en som Lara Croft a.k.a. Tomb Raider, ett av spillmediets største ikoner og en av de få kvinnelige supergirls eller actionhelter i mediet? Det er selvfølgelig også selveste Supergirl, Supermanns yngre kusine, som også er en vaskeekte superhelt og har overnaturlige krefter som Supermann.

På nettbutikken finner du et utvalg av kostymer til både den egentlige Supergirl, men også mange andre kvinnelige supergirls kostymer. Det klassiske Superman kostyme er rødt, blått og med det karakteriske logo med bokstavet S.

Supergirl kostymer til både voksen og barn

Du finner både lange og korte skjørte til Supergirl kostymet, og i tillegg kan du også kjøpe røde boots til som det lille ekstra. Det finnes selvfølgelig også mulighet for å piffe hele outfittet opp med en rød kappe til. Dessuten finnes det også masser andre Supergirls kostymer i utvalget vårt, så det er helt opp til deg å velge hvilken supergirl du vil kle deg ut som til neste karneval. Vi tror på at alle har en indre superhelt inni seg, så kostymene finnes selvfølgelig både til voksne og barn.