Servietter

Når det er fest, skal det være fest, og hva er en fest uten pynt og dekorasjoner? Servietter er noe du alltid kan bruke til fest, og det er liksom den festartikkelen som setter prikken over i’en til et fullendt og gjennomført stort festbord. Du kan også bruke servietter som pynt og festartikler til mindre selskaper, som for eksempel middager for venner, familie og nære og kjære.

Det er så enkelt og greit at ha nok av servietter i tilfelle av kommende middager, og det er et fantastisk festprodukt fordi det både er festlig og praktisk på en og samme gang. For eksempel er det fantastisk at pynte opp med servietter til en barnebursdag, så barna kan tørke hendene deres etter de har spist eller svinet med maten.

Servietter som pynt til temafester

Det er også fantastisk at bruke servietter på temafester, for det finnes en uhørt stort utvalg av servietter, og det finnes uten tvil servietter til hver en anledning. Det finnes også de mer eksklusive servietter av fint materiale, som er opplagt å bruke til de helt store festene som bryllup eller dåp. Servietter er pynt, men de kan selv pyntes opp ved hjelp av serviettringer, som er fine sirkelformet dekorasjoner der bindes rundt om servietten innen den anrettes på bordet. Servietter fås i alle størrelser, farger, temaer og materialer, og du kan sjekke ut hele utvalget på nettbutikken vår. Her finner du også inspirasjon til borddekking med servietter.