Rødhette kostymer

Vi kjenner den lille jenten med den røde hetten fra et utall av filmer og bøker. Eventyret om Rødhette kommer egentlig fra det europeiske folkeeventyr fra Brødrene Grimm, men Rødhette er siden blitt en av de mest utbredte og tolket eventyr som finnes. Rødhette er med andre ord, alltid in, og nå har du muligheten for å ta på deg den røde hetten eller hettekappen og gjøre temafesten enda mer magisk og eventyrlig!

Her på festli.no finner du et bredt utvalg av Rødhette kostymer til både store og små jenter. Den viktigste delen i Rødhette kostymet er selvfølgelig den røde hettekappen eller en rød lue, og det betyr da også at et Rødhette kostyme er et antrekk du kan piffe opp og ned. Du kan gå all in og tilføye en matkurv, et tradisjonelt tysk jentedrakt med forkle og røde sko.

Rødhette kostymer for både barn og voksen

Om du skal kle deg ut som par er det opplagt at få den andre halvdelen til å kle seg ut som ulven fra Rødhette. Det finner du også et stort utvalg av på nettbutikken vår.

Vi har også et utvalg av sexy Rødhette kostymer, der kjolen er inspirert av den tyske bierfestkjolen, med forkle og underskjørt med blondekanter, og fargene er her forbeholdt rød, hvitt og svart for å matche Rødhette. Til et voksen Rødhette kostyme inngår også rød kappe med hette og hvite strømper, som du kan sammensette med enten svarte lakksko eller røde høye stiletter.

Du finner Rødhette kostymer til både voksne damer og små jenter på festli.no. La eventyret begynne!