Påskepynt

Påsken er den største kristne høytiden, og vi elsker at feire påsken. På en riktig påskefeiring hører det selvfølgelig også påskepynt til, og selv om påskepynt ikke nødvendigvis er karakterisert som kristne figurer eller dekorasjoner, så finnes det masser av tradisjonelle påskepynt som passer til moderne tiden og som alle kan være med til å beundre uansett religion. For eksempel er det veldig koselig at pynte påskebordet med påskeegg gjord av sjokolade, med figurer og dekorasjoner av påskeblomster, kaniner og kyllinger.

Påsken er også barnas fest, for det er på den tiden at de kan gå ut i hagen og søke etter påskeegg, som påskeharen har gjømt for dem. Du kan også dekorere hagen din med påskepynt, for eksempel kan du selv være din egen påskehare og pynte eller gjømme sjokoladeegg i hagen eller dekorere trær og busker i hagen med påskepynt.

Påskepynt til din egen påskemiddag

Om du skal byde gjester på påskemiddag har du også rik mulighet for at pynte hjemmet opp til påske med både lys, girlander og banner som sier ”god påske”. På påskebordet kan du strø med påskeblomster, gjøre påskedekorasjoner og kanskje lage dine egne påske bordkort og påske invitasjoner, som gjestene skal ha innen den store påskemiddagen. Sjekk hele utvalget av påskepynt på festli.no. Her finner du også påskehare kostymer, om du skal overraske barn og barnlige sjeler med.