Påskehare kostymer

Skal du på karneval eller er det snart tid for påskefeiring? Uansett anledningen, så finner du et kjempe fint utvalg av påskehare kostymer her på festli.no sin nettbutikk. Den snille påskeharen er kaninen som bringer smilet frem hos barna til påske, der han eller hun gjømmer egg av sjokolade i hagene til folk, og så springer barna ut i hagen for å lete etter eggene. Mange har sikkert lurt på hvorfor det egentlig er en påskehare og ikke en påskekylling eller høne, som legger ut egg i hagen til påske. Men påskeharen er et gammelt symbol for fruktbarhet og for den gamle gudinnen Astarte fra keltisk mytologi.

I dag kjenner vi bare påskeharen som den søte kanin, der kommer med påske og gjør barna glade. Det er veldig lett å kle seg ut som påskeharen, da et påskehare kostyme helt enkelt er et kaninkostyme med en kurv fylt med egg av sjokolade eller marsipan. Spred glede som vårens sin mest populære kanin og finn antrekket til dit påskehare kostyme her på festli.no.

Finn påskehare kostymer hele året rundt

Da påske er sesong, har du mulighet for å finne påskehare kostymer til en billig pris uten om sesongen. Det går da alltid bra å dresse seg opp som påskehare til en temafest eller karneval, så ikke la deg begrense av årstiden. Vi har både påskehare kostymer som heldrakter eller som sett. Du finner også påskehare kostymer til de mindre, så barn kan også være med til å dele sjokoladeegg ut som de voksne. Både menn og kvinner, gutter og jenter kan kle seg ut som påskeharen.