Par kostymer

Det er alltid morsomt å være to, og det gjelder i særdeleshet også på temafester, for når man er to kan man trekke i par kostymer og gjøre hele eventet dobbelt så moro! Tenk bare på alle de kule par fra eventyr, filmer, TV og generelt bare ting og saker fra hverdagen. Par kostymer trenger nemlig ikke nødvendigvis å være karakterer fra fortellinger, men kan også være ”par” ting, for om du tenker deg om, så er det mange ting som har en makker for å blive komplett.

Tenk bare på salt og pepper, bacon og egg, mann og kone, brannmann og brannslukker, politimann og politihund eller tannkrem og tannbørste. Ja, mulighetene er mange, og derfor har vi også samlet et stort utvalg av par kostymer på festli.no for par bestående av menn og menn, menn og damer, damer og damer, og vi har selvfølgelig par kostymer til både voksne og barn.

Bli klar som par med masse inspirasjon til par kostymer

Vi har par kostymer av populære filmkarakterer, som vi kjenner best som par, for eksempel Batman og Robin, Prinsesse Leia og Luke Skywalker, Harry Potter og Hermione og Harlequin og Jokeren – og mye, mye mer. Vi har også som nevnt par kostymer av helt vanlige karakterer, yrker og ”hverdagsting”, for eksempel sykepleier og doktor, Adam og Eva og frukter.

Du finner hele utvalget på nettbutikken til festli.no, og her finner du også en masse inspirasjon til antrekk til par kostymer. Det er en kul måte at spre glede og moro på festen, så om du har en partner der har lyst på at kle seg ut med deg er det bare om at utnytte muligheten!