Øyemasker

Trenger du øyemasker for å gjennomføre kostymet dit? Da er du kommet til rett plass, for her på festli.no finner du et stort utvalg av øyemasker til ethvert formål! Noen trenger øyemasker som den siste lille detaljen til å fullende deres outfit til karneval eller temafesten, for eksempel om man skal kle seg ut som Zorro eller Falcon Girl fra Justice League. Øyemasker kan også brukes til temafester, der temaet er venetiansk karneval.

Det blir nemlig ikke venetiansk karneval uten øyemasker, for det er hele poenget med den italienske tradisjon, der man gjømmer seg bak masken og klær seg i utrolig vakre kjoler eller formel uniform. Da skal de andre gjette hvem man er.

Øyemasker til enhver festlig anledning

Til sådanne karneval, der man skal skjule ansiktet sitt, er det laget en masse utrolig fine øyenmasker til formålet, og de finnes både med stav til å holde fast i med handen eller som kan settes på med en strikk rundt hodet. Du bestemmer selv. De finnes i alle mulige forskjellige farger og fås med eller uten glitter, fjær og annet pynt.

Dessuten har vi øyemasker der kan brukes som et kostyme i seg selv, for eksempel øyemasker i Catwoman-stil. Der trenger du ikke mer enn øyemasken og et par katteører, og voila – du er Catwoman. Sjekk hele utvalget ut på festli.no sin nettbutikk, der du finner et stort utvalg av øyemasker til både menn og kvinner.