Oktoberfest tilbehør

Oktober er ikke en kold høstmåned, det er en het festmåned! Eller, det er faktisk i september at feiringen av Oktoberfest foregår, men du kan feire Oktoberfest når du vil og hvor du vil, for det er alltid opplagt at ha en tyroler kledd mann eller kvinne med på en utkledningsfest for å skape enda mer moro! Oktoberfest er nemlig karakterisert ved de mest utrolige kostymene og det beste mat og drikke fra Alpene.

Antrekkene til Oktoberfester er de karakteristiske lederhosen og Dirndl kjoler, som består av mye tilbehør og som kan dresses opp og ned som du ønsker det. Noen vil gjennomføre tyroler outfittet med tilbehør som tyroler hatt, knelange strømpe, ekte skinnbukser og fjær i hatten for menn, mens damer vill ha på seg de famøse Dirndl kjoler med korsett, forkle, strømper opp til låret med sløyfer eller blonder og selvfølgelig musehaler eller fletter i håret.

Stort utvalg i Oktoberfest tilbehør

Skal du holde din egen Oktoberfest feiring trenger du kostymer, mat, øl, musikk og masse Oktoberfest pynt. Tilbehør til Oktoberfest er inspirert fra Alpene og gamle tyske tradisjoner, og du kan for eksempel pynte opp med tønner, servere øl eller annet drikke i store Múnchen glass og pynte opp med lys og klokker. Maten til oktoberfest er dessuten enkelt å lage, og du kan du servere alle mulige forskjellige typer surkål og pølser. Finn masse av inspirasjon og oktoberfest tilbehør til den neste tyroler festen på festli.no. Jodli-hee-hoo