Oktoberfest strømper

Oktober er en kold måned, men du kan gjøre den het og varm med en skikkelig Oktoberfest feiring på ekte tyroler maner, og det er nesten med garanti at du får temperaturen opp i høyere grader når du klær deg i et av de fine Oktoberfest kostymene, som får menn gjelder lederhosen og tyroler hatt og får damer gjelder det Dirndl kjoler med fine strømper til.

Vi elsker utkledningsfester, og man kan si at Oktoberfest kombinerer utkledningsfest med en tradisjonell feiring, for det er en gammel og elsket festfeiring gjennom flere hundrede år i Tyskland. Det er en feiring som varer i 16 dager, og den største av Oktoberfestene foregår i München i Tyskland, men du kan selv skape en tyroler stemning der du bor med fantastisk tyroler musikk, tysk øl og mat og selvfølgelig, de famøse tyroler kostymene.

Gjennomfør tyroler outfittet med oktoberfest strømper

Damer kan finne et stort utvalg av de vakre Dirndl kjoler, og det finnes et stort utvalg av farger og former, og det gjelder også strømper til de mange kjoler. Finn lange eller korte strømper, som dekker legg eller ankler, og fremhev beina dine og få varmen opp til den neste Oktoberfesten.

Vi har detaljerte strømper med sløyfer eller mønstre, og vi har også noen helt simple med blonder og spets. Men strømper er ikke bare for kvinner. Også tyroler menn har på seg strømper, men her gjelder det strømper opp til kne, og de er veldig fine til de korte lederhosen, så man får sett litt ben. Se hele utvalget av strømper til Oktoberfest eller tyroler temafest på festli.no