Oktoberfest pynt

Oktoberfest er en av de mest kjente og festlige hendelser som finner sted i Tyskland, i Europa – og ja, faktisk også resten av verden, og det er heller ikke rart at folk fra hele verden elsker denne lange tyroler festen fra Tyskland, som offisielt varer i ikke mer enn 16 dager!

Det er nemlig den tiden der du kan pynte deg med Dirndl tyrolerkjoler, lederhosen og drikke øl alle dagene i oktoberfesten. Kanskje du selv vil være vert for neste års oktoberfest eller bare vill ha tyroler som tema til neste festlige anledning? Du kan finne masse av pynt og dekorasjoner til en skikkelig Oktoberfest i tyrolertegn her på festli.no.

Finn inspirasjon til Oktoberfest pynt og fest som en tyroler

Her finner du alt ifra tyroler kostymer, Dirndl kjoler og fine tyroler dekorasjoner og pynt, som setter rammene for en fantastisk kveld. Oktoberfest blir egentlig feiret i slutten av september, men du kan feire tyrolerfest akkurat når du har lyst. Server herlig tysk inspirert mat og drikke, og pynt opp med tyroler mønstrete duker og ølglass, sett en tyroler hatt på hodet og la gjestene komme til fest i de fineste tyroler antrekk de har.

Du finner både tyroler kostymer til voksne og barn på festli.no og dessuten finner du en masse spennende festartikler og pynt, som du kan bruke til din oktoberfest eller som vertinnegave til den, som skal holde årets tyrolerfest.