Nissemasker

Det er snart jul! Og vi har en masse spennende ting til å gjøre din jul enda søtere og morsommere. For eksempel har vi de perfekte nisse kostymer med alt det der hører til en skikkelig nisse. Utover nisseluer, nissekostymer og nisseskjegg har vi også nissemasker. Noen ganger er det bare litt raskere og litt mer smartere å ta på seg en nissemaske med røde kinner og hvitt fullskjegg.

Men vi har også nissemasker for de helt små, som egentlig bare er en maske med røde kinner og en nisselue til. Det er super skjønt til små barn med en nissemaske, og ytterst praktisk til han julenissen uten skjegg og uten røde kinner, som mangler det lille ekstra til å se ut som selveste julenissen.

Nissemasker til både voksen og barn

Vi har nissemasker til både små julenisser og store voksne julenisser – det vil altså si nissemaskene finnes til både menn, damer, gutter og jenter. Det er ikke noen som skal glemmes, når det er jul. Finn hele utvalget av nissekostymer, nissetilbehør og nissemasker på festli.no og skap en helt vidunderlig og nissete jul med alt hva det innebærer. Vi selger også røde strømper og en masse forskjellige typer nisseluer til nissen, som har alt. Gå aldri ned på utstyr, og gå heller aldri ned på nissepynt! Maskene og alle de andre nisse produkter kan kjøpes online på nettbutikken vår hele året rundt.