Nisseluer

Hva er julen uten nisser? Og hva er en nisse uten en nisselue? Det har heller ikke vi svaret på, men vi har i all fall sørget for at du kan finne dine nisseluer til både nisser, voksne og barn her på festli.no. Vi har et stort utvalg av nisseluer i både forskjellige størrelser, men også forskjellige materialer og modeller. Noen liker for eksempel at deres nisselue er litt mer spesial enn den vanlige røde nisseluen med den hvite dusken i toppen.

Noen vil ha nisseluer med lange lange ender, og andre vil ha nisseluen dekorert med glimmer og perler. Små nisse jenter vil kanskje ha en mer fluffy eller kanskje en rosa nisselue, og gutter vil kanskje ha en litt mer alve inspirert nisselue med grønne farger på.

Nisseluer til alle

Menn og kvinner i den voksne alderen vil også ha nisseluer, men de er ofte glade i den klassiske varianten i rød og hvitt, men her kan man velge mellom et utal av størrelser også. Noen nisseluer kan enda varme ørene og noen kan synge sanger, når man trykker på en knapp som finns inni nisseluen. Det finnes, som du sikkert hører, en masse forskjellige typer nisseluer, og uansett hva du er til, så finnes det helt sikkert også en nisselue for deg. Sjekk ut hele utvalget og få mer inspirasjon på festli.no