Nissekjoler

Kaller på alle nisse jenter i landet! Har dere husket å finne nissekjolen til årets julefest? Hvis ikke, så har du her muligheten for å kle deg som den skjønneste nisse med en av våre nissekjoler i det store utvalget på festli.no. Her finner du både korte og lange nissekjoler, og noen er utstyrt med hvit pelskanter eller svarte belter, mens andre er helt røde og enkle. Andre nissekjoler i utvalget har fine små detaljer som snøfnugg, perler, paljetter eller andre julete ting og saker.

Du kan også finne nissekjoler med forkle som en riktig julenissemor, og forkledene er noe du kan kjøpe enten separat eller som en del av outfittet ditt. Du kan også selv velge om du vil pynte nissekjolen din ekstra mye med enten strømper i rød, hvit eller flerfarget strømper og sko, og på den måten kan du også gjøre nissekjolen din veldig sexy.

Massevis av tilbehør til nissekjoler

Det finnes også en masse tilbehør til å fullføre utkledningen som nisse, og vi selger både luer, hansker og skjerfer skapt i nisse farger og for juletiden. Nissekjoler finnes både til voksne damer og til små jenter, og du finner hele utvalget på festli.no sin nettbutikk, der du også kan finne hele utvalget av andre nisse kostymer og enda mer inspirasjon til julens mange herlige antrekk. Vi har også nissedrakter som alternativ til nissekjolene eller om dere vil gå ut som nissemor og nissefar og kle dere i par kostymer.