Neon / UV Ansikts- og kroppsmaling

Skal du holde et rave party eller selv delta på et av de mest heteste trender innom fest? Da er du sikkert klar over hvor viktig det er at ha på seg UV ansiktsmaling- og kroppsmaling for virkelig å lyse opp på festen. På festli.no finner du alt det du trenger til et rave party, alt i fra kostymer, UV utstyr, neon utstyr og selvfølgelig UV ansiktsmaling- og kroppsmaling. Det er den spesielle malingen som får deg til å stråle som en sol i neon farger i det mørke rommet, og det er virkelig med til å skape en festlig og kul stemning.

Skånsomt UV Ansikts- og kroppsmaling

Vi forhandler UV ansiktsmaling- og kroppsmaling gjord skånsomt for huden, så verken ansiktet eller kroppen din sjeneres av den kraftige fargen. Samtidig er fargene også veldig enkle å ta bort, det krever bare varmt vann. Du kan også finne mange andre tilbehør i UV farger og neon farger, for eksempel glow sticks, neon solbriller, UV hårfarge spray og neon leppestift. Vi selger enda UV neglelakk.

Vi har både kostymer og neon utstyr til damer og menn, store og små. Sjekk hele utvalget vårt ut på nettbutikken til festli.no, og her finner du også en masse inspirasjon til neste rave festen.