Neon / Rave / UV party

Det er en av de heteste trendene innom nye måter å holde fest på, og du kan gjøre bursdagen, hjemmefesten eller bare temafesten om til et selvlysende rave party. Det er ikke bare super festlig å se gjestene bokstavelig talt lyse opp på festen din, det er også en fantastisk måte at lære nye mennesker at kjenne, for slik man kan komplimentere hverandres kostymer til temafester eller Halloween, kan man her gi roser for hvor strålende man ser ut eller hvor kreativ man har vært til å få neon fargene til å lyse opp.

Rave eller UV party er da ikke skapt med formål for å få folk til å snakke med hverandre, men til å danse med hverandre, så om du virkelig trenger til å få rystet beina og komme ut på dansegulvet, så er det et rave eller UV party du skal satse på. Og hvorfor ikke lage et rave party du selv og bli vert eller vertinne for årets kanskje mest villeste fest?

Finn alt det du trenger til neon party her

Du trenger litt annerledes materialer enn vanlig festprodukter, men her på festli.no har vi sørget for at du finner alt det du trenger til å bli vert for en ultra kul neon rave party! Først og fremst er det en god idé at gi gjestene melding i god tid om at dresscoden er hvit og at de gjerne må ha på seg masser av neon farger. Neon maling kan du kjøpe her på festli.no, og du kan også kjøpe masse utstyr med neon, som kommer til å lyse opp til rave partyet, når lyses slukkes og du tenner for de svarte lampene, som gir UV lys og får alle neon fargene til å stråle så vakkert.

Det er viktig at du dekker hele rommet du skal ha fest i til, så det kan bli helt svart og lystett, så det bare er de svarte UV lamper som ”lyser”. En kul velkomst for gjestene kan være å byde på en drink med en glowstick i glasset, og du finner masse av billige glowsticks på festli.no Her finner du også masse andre kule tilbehør til et rave party, alt fra neon briller, neon hårspray og blinkende lyskanoner. Sjekk hele utvalget til et gjennomført rave party på festli.no