Neon / Rave / UV party klær

Skal du holde et rave party eller selv delta på et av de mest heteste trender innom fest? Da er du sikkert klar over hvor viktig det er at ha på seg hvite klær og neon og UV tilbehør for virkelig å lyse opp på festen. På festli.no finner du alt det du trenger til et rave party, alt i fra kostymer, UV utstyr, neon utstyr og selvfølgelig UV ansiktsmaling- og kroppsmaling, så du virkelig kan lyse, danse og rave på neste rave party du skal på.

Det er et skikkelig kult tema, for et rave party tillater deg frie tøyler og du får lov å bruke fantasien din, siden dine eneste regler er hvite klær og neon farger.

Neon og UV party klær i mange forskjellige modeller

Derfor har vi samlet et stort utvalg av alle mulige forskjellige tilbehør og saker, som er i neon og UV og derfor kan lyse opp. Vi tilbyr alt ifra de store og ”obligatoriske saker” som glow sticks og neon solbriller, men også de ekstra kule tilbehør som neon neglelakk og neon hårfargespray. Vi selger også kostymer og UV party klær, så du virkelig kan slå deg løs og stråle under hele rave partyen som en skikkelig festperson i hvitt og neon. Vi har UV party klær for både menn og damer, så kom og sjekk ut utvalget på festli.no og la deg inspirere.