Julebelysning

Julen er gledens fest, og selv om det mest er kjent for å være en kristen høytid, var det i gamle dager også en lysfest i de nordiske land. Det er ikke rart at man ønsket å feire lyset i den mørke vinteren, og det er faktisk en tradisjon som går tilbake til mange tusen år.

Selv den dag i dag pynter vi opp med julelys og julebelysning for å lyse opp i sinnet og hjertene våre, og fordi det helt enkelt er så utrolig vakkert å se på. Man kan ikke annet enn å bli varm om hjertet når man ser ut over et mørkt landskap eller en by mitt på natte som stråler lysende opp av alt den julebelysning, som hver enkelt har satt opp for å blinke i kamp med stjernene.

Mange fordeler ved å bruke julebelysning

Det gode ved julebelysning er, at alle kan være med. Om du har en stor bolig, vett du hvor mange plasser du kan bruke til å pynte opp med julebelysning. Men, frykt ikke. Du trenger ikke ha verken store boligfasader eller enorme juletrær, ikke engang en hage. Du kan pynte opp med julebelysning selv i den lille leiligheten, på kontorbordet på jobbet eller i vinduet. Du bestemmer helt selv. Du finner masse av fin julebelysning i alle mulige skjønne farger og ”lysetempo” på festli.no. Julebelysning kan også være en fabelaktig idé til julegave eller vertinnegave, for hvem liker ikke å lyse det hele opp?