Halloween invitasjoner

Skal du være verten eller vertinnen for den store årlige Halloween festen? Da har du muligheten for virkelig å gå all in og imponere gjestene som aldri før. Det hele handler nemlig om de små detaljene, og du kan virkelig gjennomføre en fantastisk skremmende bra fest om du husker på de små saker. For eksempel kan du allerede som det første begynne å tenke på hvordan du vil sende ut en Halloween invitasjon. Det er selvfølgelig alltid praktisk å sende dem ut på sosiale medier, men er det koselig – eller skremmende da? Nei.

Det er mye mer kult å sende en riktig invitasjon, og siden temaet er skrekk og gys, så kan du sende en Halloween invitasjon inspirert av noe ekkelt eller farlig, men som gjestene selvfølgelig vil synes er kult og greit. Du kan for eksempel sende en fysisk invitasjon med falsk spindelvev og falske edderkopper, eller la deg inspirere av Halloweens sine farger svart og oransje og legge falske tenner eller øyer ned i Halloween invitasjonen. Det er faktisk bare fantasien som setter grenser.

Finn mer inspirasjon til årets Halloween invitasjon på festli.no

Du kan finne en masse fine kort og Halloween invitasjoner på festli.no, og så kan du også finne tips til skremmende tekster, som du kan skrive i invitasjonen med en farlig skrift. Sjekk ut hele utvalget og la deg inspirere. Når man begynner festen så godt med en gjennomført invitasjon, er det helt sikkert lagt opp til at selve festen også blir en succes!