Gratulasjonskort

Gratulerer med dagen! Kanskje du allerede har sendt dine gratulasjoner i form av en pakke eller gave, men det er ikke noe mer herlig for han eller hun som skal gratuleres at få et gratulasjonskort fra deg. Det kan være veldig personlig eller bare god stil, men uansett din hensikt med å sende og gi et gratulasjonskort, så er det virkelig noe den andre personen, mottakeren, vil huske deg for. Derfor er det også viktig å si ”gratulere” med stil.

Du kan sende og gi gratulasjonskort til for eksempel bursdagsbarnet, til brudeparet eller til konfirmanten, men også til for eksempel den nybakte mamma eller pappa eller til dåp. Det er faktisk helt uendelig mange, som fortjener et gratulasjonskort. Noen velger også å gi et gratulasjonskort til en, de er glad i, simpelthen for å si ”gratulere med at du er deg”.

Få inspirasjon i utvalget av gratulasjonskort

Her på festli.no elsker vi fest, og mange fester er skapt i anledningen for at noe skal feires, og noen ganger er den feiringen noe som fortjener en gratulasjon. Det gir mulighet for å vise din stolthet, tanke eller støtte, og du kan sende eller gi et gratulasjonskort som bevis på dette. Det finnes så mange fine designs, og gratulasjonskort finnes både med tekst eller uten tekst, så du bestemmer selv hvor mye du vil skrive i kortet.

Gratulasjonskort finnes i mange forskjellige prisklasser, og du kan velge mellom de helt eksklusive med innbygde sanger eller litt finere materiale eller de helt basis gratulasjonskort, som passer til de fleste. Uansett hvilket gratulasjonskort du velger, så er det selvfølgelig dine ord i kortet og tanken om at gi et kort, som er den største gratulasjon du gir til vedkommende. Sjekk utvalget på festli.no