Flytende latex (liquid latex)

Det finnes de, som alltid vil gjøre det lille ekstra til karneval. Kanskje du er en av dem eller ønsker å bli en av de? Det er slet ikke så vanskelig som du tror, og her på festli.no guider vi deg til de kuleste produktene til å gi de ønsket effekter, der skal til for at gjennomføre det perfekte outfittet med bravour!

For eksempel er flytende lateks (liquid latex) et super elsket og brukt produkt blant sminkører til filmer og TV-serier, der man ønsker å lage kunstige sår eller andre effekter på huden. Det går enda at å sminke over den flytende latex om sminken eller malingen er basert på olje. På den måten kan du skape store og ekle sår, blødende kroppsdeler og mye mer.

Trygg med flytende latex

Det er alltid en god ide å fjerne hår på huden innen man påfører flytende latex eller ”liquid latex” på huden sin, for når latexen skal tas bort igjen vill det gå vekk mye lettere, og så gjør det heller ikke så vondt å ta det bort, når det ikke er noen hår at rive med opp sammen med latexen. Flytende latex er sikkert å bruke, og det kalles også kroppsmaling. Det er veldig anvendt i Hollywoods filmproduksjoner, men siden det er blitt tilgjengelig flere og flere steder har mange begynt å bruke dette mirakelproduktet til å skape fantastiske utkledninger. Finn flytende latex på festli.no