Djevel kostymer og drakter

Har du lyst på å slippe din indre djevel løs? Så er kanskje en karneval den beste leiligheten til det, og her på nettbutikken til festli.no finner du et fantastisk utvalg av fine, pirrende og vonde djevelkostymer, som helt sikkert setter en kul stemning på festen. Husk, at bare fordi man ser ut som en djevel kan man uten tvil være en engel inni. Men når det kommer til utkledning og Djevel outfits, så er utvalget vårt veldig slemt. Her finner du både djevel kostymer og drakter til både menn og kvinner, og det finnes tilmed djevelkostymer til de helt små gutter og jenter.

Det finnes mange typer av ”djevler”, noen er uhyggelig, andre er frekke og noen er helt røde. Til sistnevnte er det rik mulighet for å gjennomføre outfittet med vår hjelp, for vi har både rød kroppsmaling, ansiktsmaling og rød hårfarge, som går ut etter noen vaske. På den måten kan du gå ”all in” som rød djevel og fyre opp for en litt uhyggelig, men spennende stemning. Noen vil også gjennomføre djevel-looket med kontaktlinser, og det finner du også her på siden.

Frekke djevel kostymer og drakter

Til de frekke kvinnelige djevler finnes der røde sko, selvsittende strømper og korte røde djevelske kjoler til antrekk. Det finnes også røde korsetter for å sette prikken over iet. Derutover finner du tilbehør som sko, horn og de karakteriske treforker, som er en av de lystregafler med tre spisser. Uansett om du er en frekk djevel, en søt djevel eller en helfarget demonisk djevel, er vi ikke i tvil om at du får en helvetes god fest med et djevelkostyme som antrekk!