Bursdagsfest og temaer

Bursdager er de perfekte anledninger til å skape en uforglemmelig fest, og hvorfor ikke forsøke med temaer til den neste bursdagsfesten? Uansett hvor gammel man blir, så blir man aldri for gammelt til å feire alderen sin med en bursdagsfest, og det virker heller ikke til at man kan bli for gammel eller ung til temaer på bursdagsfester. For de små bursdagsbarn kan man velge temaer som for eksempel superhelt eller prinsesser, alt etter om det er en gutt eller jente, som fyller år. Her finner man rik mulighet for å pynte opp til bursdagsfesten med bursdagsartikler som flak, servietter, pynt, ballonger og dekorasjoner i det tema, som man nå har valgt seg. Det er altid en god ide å spør barna til råds om hvilke temaer de synes er spennende, så du er helt sikker på at investere i det riktige bursdagsutstyr.

Bursdagsartikler og bursdagsutstyr til både barnlige og voksne bursdagsfest

Voksne ”bursdagsbarn” skal selvfølgelig også ha muligheten for å feire bursdagen deres med en skikkelig bursdagsfest, og her kan det for eksempel være kult å anvende temaer ut fra det årti som de er fødd i. For eksempel om bursdagsbarnet er fødd i 80-tallet kan man velge et 80 talls-tema til bursdagsfesten. Da kan man dekorere opp til fest med 80-tals bursdagsutstyr, servere populære retter og menuer fra 80-tallet, høre på puddelrock musikk, Madonna og pop hits fra 80’erne og ikke minst si til gjestene at de skal komme i 80-tals kostymer for virkelig å skape den rette ånd.

Sådan kan du gjøre med en masse temaer, og det er bare fantasien som setter grensen. Om du skal planlegge e bursdagsfest for en annen, som har bursdag, er det alltid en god idé at spør hvilke temaer denne personen liker, så du gjør alt rett etter boken og kan overraske med en bursdagsfest, som bursdagsbarnet vil elske deg for.