Bordpynt til dåp

Når man har fått en liten en så har man kanskje ikke tid til å stresse rundt i mange forskjellige butikker for å finne riktig bordpynt til dåpsfesten. Babyer har en tendens til å ta opp svært mye tid og begge foreldrene kan være slitne etter andre gjøremål. Da er det veldig greit å kunne vite at man kan klikke seg inn på webshoppen til Festli.no og da kan gjøre dette komfortabelt hjemme foran pc`en og få varene direkte hjem til seg i posten. På den måten kan man gjøre unna handlingen i ledige øyeblikk når smårollingen sover og man har litt tid for seg selv.

Det er et godt tips å lese litt først i blogger og liknende hvordan andre personer har løst sine dåpselskap slik at man kan lage seg et bilde av hva man ønsker seg selv og da behøver man kanskje ikke bruke så lang tid heller i nettbutikken dersom man vet hva man leter etter og hvilket design man ønsker på dåpsfesten og selskapsbordet.

Hvordan går man frem i en online butikk

Dette er meget enkelt, i nettbutikken Festli.no så klikker man enkelt og greit på hvor mange man ønsker av en vare og legger den i den virtuelle handlekurven, når man har lagt alle varene man ønsker og vil betale for varene følger man betalingsinstruksjonene og eneste som er viktig å passe på her er at man legger inn riktig personalia og adresse og at man har bestillt riktig antall av det man ønsker. Du kan på grunn av avansert krypteringsteknologi være sikker på at transaksjonen og dine økonomiske opplysninger blir godt ivaretatt. Etter at betaling er fullført vil man få en ordrebekreftelse på e-post og da er det bare å vente på at posten skal komme. Kan ikke bli stort enklere.

Utvalget av bordpynt til dåpen

Det er svært mye forskjellig bordpynt tilgjengelig og det som er mest populært å kjøpe er blant annet dette:

  • Bordkort slik at folk vet hvor du ønsker at de skal sitte.
  • Girlandere til bordet
  • Forskjellige acryl eller glass pyntegjenstander som hjerter, stjerner, sommerfugler og liknende i forskjellige farger.
  • Annen pynt om kurver og skåler man kan ha tilbehør til maten i for eksempel.
  • Forskjellige babyeffekter som lekesmokker, rangler, bamser og liknende i farger som passer barnets kjønn.
  • Pluss utrolig mye annet som du kan kikke på i nettbutikken og få inspirasjon.